Logga in  

 

 

Patrik Ölmeborg heter jag som är fotograf 

Genom att ha haft bild som ett intresse sedan tidiga år i mitt liv, har jag under resans gång stött på många problem som har gjort att man har vuxit som fotograf.

Jag älskar fotografering och allt vad man kan skapa genom linsen. Det som är mest spännande är att lyssna till kunden och förstå vad ni vill få fram för känslor genom bilden och sedan göra allt för att lyckas och lite där till.

 

"Du kommer med känslan och jag tar fram den i bild"

 

Om du sett dig runt här på sajten så har du säkert märkt att jag jobbar med olika typer av uppdrag.
Gillar det, eftersom det hjälper mig att "vara på tå". Att se varje jobb som något nytt och unikt och där med kunna lägga in det extra mått av nyfikenhet och intresse som gör att allting blir spännande.

 

// Patrik

Något många undrar.

Hur går en fotografering till?
Vanligen går en fotografering, t.ex. en porträttfotografering eller annat fotouppdrag, till på följande sätt:

Planering
Någon vecka innan fotograferingen planerar vi tillsammans i stora drag hur bilderna skall tas. Du har kanske önskemål och idéer, och jag har säkerligen också detsamma.

Fotograferingen
Vi träffas och tar en massa bilder!!

Urval
Sker efter överenskommelse, vanligen via Internet då ni får ett lösenord för att logga in till just era bilder här på olmeborg.se

Leverans
De färdigutskrivna bilderna levereras till kund, personligen eller per post.

Fotouppdrag
Jag jobbar brett med privatpersoner och företag som huvudsakliga kunder. Porträttfoto i studio eller i befintlig miljö, miljö- och naturbilder, reportagebilder, evenemangsbilder...listan på olika uppdrag jag åtar mig är lång!

Album & Tack kort
Fler olika typer av album och tackkort finns i sortimentet

Bearbetning / utskrift
De valda bilderna bearbetas digitalt till färdiga bilder och optimeras för bästa utskriftskvalitet. Filerna skickas till ett professionellt fotolabb som skriver ut dem

Fotoutskrifter
För utskrift anlitas professionella labb. Flera olika typer av fotopapper finns att välja på. Vanligast är matt fotopapper, men också blankt, akvarell och canvas (målarduk) finns att välja mellan.

Storlekar
Alla storlekar mellan 10 x 15 cm upp till 70 x 100 cm kan erbjudas, dock i varierande material (fotopapper). Kontakta mig för exakt information